Polica o privatnosti podataka

Opće informacije

NAPRAVI FILM d.o.o., Bleiweisova 11, Zagreb, Hrvatska; (u daljnjem tekstu: “NAPRAVI FILM”, “mi” ili “naš”) obrađuje osobne podatke korisnika svojih usluga i posjetitelja web stranice www.napravifilm.hr u skladu s važećim propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka (Opća uredba o zaštiti podataka 2016/679).

Ova Polica o privatnosti (u daljnjem  tekstu: Polica) opisuje koje vaše osobne podatke prikupljamo, kako se obrađuju i u koje svrhe se koriste, kao i vaša prava povezana s vašim podacima.

 

Poštujemo vašu  privatnost i obrađujemo vaše osobne podatke pošteno i zakonito, isključivo na temelju valjane pravne osnove ili prema vašem pristanku.

 

Načini i svrhe obrade osobnih podataka

Ako nam se obratite sa svojim upitima, obradit ćemo dane podatke samo kako bismo vam pružili tražene informacije.

Osobni podaci potrebni za rješavanje reklamacije ili pritužbe čuvaju  se 12 mjeseci od dana zaprimanja sukladno propisima kojima se uređuju prava potrošača.

 

Vaše osobne podatke proslijedit ćemo drugim primateljima isključivo na temelju zakonske obveze, odnosno opravdanog zahtjeva ovlaštenog  javnog tijela (npr. sudova).

Po potrebi će osobni podaci biti proslijeđeni i pouzdanim partnerima (voditeljima obrade podataka) u svrhu pružanja korisničke podrške, održavanja informacijskog sustava, istraživanja tržišta ili sličnih potreba, uz obveznu  primjenu mjera povjerljivosti i zaštite podataka.

 

Zaštita osobnih podataka

Prikupljeni osobni podaci obrađuju se uz obveznu primjenu odgovarajućih pravnih, tehničkih i organizacijskih sigurnosnih mjera radi sprječavanja bilo kakve neovlaštene obrade podataka. Pristup vašim osobnim podacima ograničen je na zaposlenike kojima su potrebni za pružanje naših usluga. Svoje zaposlenike kontinuirano educiramo o važnosti povjerljivosti podataka i zaštite privatnosti i vaših podataka.

Prikupljamo samo podatke nužne za predmetnu obradu i ne čuvamo ih dulje nego što je potrebno, odnosno zakonom određeno.

 

Vaša prava

U bilo kojem trenutku možete zatražiti informacije o obradi svojih osobnih podataka i zatražiti ostvarivanje sljedećih prava:

 

  • pristup podacima koji se odnose na vas
  • ispravak ili dodavanje vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni
  • brisanje osobnih podataka (ako ne postoje opravdani razlozi za zadržavanje podataka)
  • ograničenje obrade osobnih podataka, npr. kada se žalite na točnost osobnih podataka, i dok ne provjerimo njihovu točnost
  • povlačenje privole za obradu podataka (npr. za primanje promotivnih poruka)

 

Ako smatrate da je neko od vaših prava povrijeđeno, možete podnijeti pritužbu Hrvatskoj agenciji za zaštitu osobnih podataka.

 

 

Kontakt za zaštitu osobnih podataka

Zahtjeve, pritužbe ili upite u svezi obrade i zaštite osobnih podataka možete poslati na e-mail adresu: privacy@napravifilm.hr

 

U skladu s važećim zakonodavstvom koje uređuje zaštitu osobnih podataka, svaki zahtjev/upit rješava se u najkraćem mogućem roku, a najkasnije u roku od 30 dana od primitka.

Kada nas kontaktirate i utvrdite ove zahtjeve, uložit ćemo razumne napore da potvrdimo vaš identitet i spriječimo neovlaštenu obradu vaših osobnih podataka.

 

Kolačići

NAPRAVI FILM može koristiti takozvane kolačiće – skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ih web stranica šalje vašem pregledniku i pohranjuje na vaše računalo.

Naši kolačići se koriste za omogućavanje svih značajki web stranice i pružanje boljeg korisničkog iskustva, a ne za narušavanje vaše privatnosti. Prilikom pristupa web stranici, kolačići identificiraju parametre pretraživanja, ali ne i same korisnike. Kolačići ne mogu otkriti osobni identitet korisnika.

 

NAPRAVI FILM može prikupljati informacije korištenjem “pikselnih oznaka”, “mrežnih signala”, “praznih GIF-ova” ili sličnih sredstava (zajedno nazvanih “pikselne oznake”), koji omogućuju da se zna kada određeni korisnik posjeti web stranicu.

NAPRAVI FILM koristi kolačiće trećih strana za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti web stranici i načinu na koji se web stranica koristi. Prikupljeni podaci uključuju korisničku IP adresu, podatke o pregledniku, jeziku i operativnom sustavu te druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ako ne pristajete na njihovu upotrebu, možete jednostavno izbrisati (ili spriječiti) kolačiće na svom računalu pomoću postavki preglednika.

Više informacija o kolačićima potražite na www.allaboutcookies.org.

 

Budući da je svrha kolačića poboljšati i omogućiti bolje korisničko iskustvo pri korištenju naše web stranice i njenih procesa u punom rasponu njihove funkcionalnosti, imajte na umu da sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcionalnost značajki web stranice ili uzrokovati drugačiji izgled i dojam u vašem pregledniku.

 

Kontakt za Politiku privatnosti

NAPRAVI FILM d.o.o. Bleiweisova 11, Zagreb, HRVATSKA

Tel: 00385 98 927 1405

E-mail: privacy@napravifilm.hr